Startsida Veckansprogram Tävling Kontakt Säkerhet Reklam Film Arrangörer Galleri Pressbilder

Tävling

Vill du vinna Fri Biljetter?

Instruktioner: 1. Bjud in minst 5 vänner på Facebook samt gilla vår sida 2. Dela evenemanget “Svedala FamiljeFest 6-8/4” klicka här:     OBS - dela “offentligt” så vi kan se det 3. Skriv under “kommentera” / “skriv inlägg” på evenemanget:     “Jag ska gå på Tivoli” Nu är du med i lottningen av fribiljetter till karusellerna på Svedala FamiljeFest 6-8/4 Vinnarna kontaktas via facebook på Fredag 6/4 Biljetterna hämtas på Tivolit i Svedala Vi drar minst 5 vinnare som vinner varsitt biljetthäfte med 5 biljetter
Denna vecka har vi även en selfie tävling. Instruktioner: 1. Ta en selfie med en av våra reklamskyltar eller     en karusell i bakgrunden. 2. Ladda upp den på Facebook under evenemanget:     “Sjöbo FamiljeFest” och skriv en kommentar Nu är du med i vår selfietävling. Vinnarna kontaktas på Fredag 19/5 via Facebook.
Veckans tävling har flyttat till facebook. Ni hittar eventuell tävling i våra inlägg.
Denna vecka har vi två tävlingar. Den första kan ni läsa om i detta facebook inlägg: Den andra tävlingen är en selfie tävling där ni ska ta en selfie med en av våra reklamskyltar som sitter lite runtom i Kävlinge. Sen ska ni lägga ut den bilden på vår facebooksida under detta inlägg med kommentaren “Here we gooo” Och glöm inte att gilla vår facebooksida Vi kommer att lotta ut biljetthäften till minst 7 vinnare.
Tävling